Opendeurdag onderzoeksgroepen Rommelaere (3de bach)

Prof. Lennart Martens organiseert samen met de onderzoeksgroepen van het Rommelaere Instituut een opendeurdag voor de 3de bachelor Biomedische Wetenschappen, UGent. Deze onderzoeksgroepen bieden allemaal een Masterproef onderwerp aan binnen de Major Systeembiologie. Via de opendeurdag kan je een concreter beeld krijgen van wat er je allemaal te wachten staat.

De opendeurdag vindt plaats op 18 februari, vanaf 13u. Elke onderzoeksgroep biedt een sessie aan van 45 minuten waarbij de groepen, hun labo’s en hun onderzoek kort voorgesteld worden. Om alles in goede banen te leiden, wordt er gevraagd om op voorhand je aanwezigheid en voorkeuren aan te duiden (je mag gerust meerdere groepen aanduiden).
Op basis van jullie voorkeuren, wordt er een finaal programma opgesteld en laten we dat aan jullie weten. De uiterste inschrijvingsdatum is vrijdag 10 januari 2015.

Let op: Dit is enkel voor 3de bachelor Biomedische Wetenschappen, UGent. Gelieve de Doodle enkel in te vullen indien je daar bij hoort.

Update:
De finale planning is opgesteld:

  • 12h45 – 13h00: prof. Ampe
  • 13h45 – 14h00: prof. Ampe en Tavernier
  • 14h45 – 15h00: prof. Gevaert
  • 15h45 – 16h00: prof. Martens

Telkens 15 minuten voor aanvang wordt er verzameld in aud. 1.39. Voor drie mensen sluiten de gekozen sessies niet aan. Zij kunnen ofwel wachten bij prof. Martens, ofwel de sessie van prof. Gevaert toch volgen. Het tijdschema per persoon vind je in de Facebookgroep van 3de bachelor.

Vragen kan je altijd stellen aan je jaarverantwoordelijke.